април 20, 2024

Попариха “красивата” Анелия: Смени си фон дьо тена! (Певицата сгафи с жълто лице – Фото)

Анелия заема едно от челните места по красота сред нашите фолкаджийки

https://kliuki.net/bg-kliuki/popariha-krasivata-aneliya-smeni-si-fon-dyo-tena-pevicata-sgafi-s-zhalto-lice-foto/201628 Kliuki.net
Попариха “красивата” Анелия: Смени си фон дьо тена! (Певицата сгафи с жълто лице – Фото)

И макар и тя да се тунингова в последните години, все пак запази голяма част от естествения си чар. Изненадващо фото обаче пусна певицата в Инстаграм. На кадъра тя позира с новия си любим и именно в сравнението между двамата лъсва излагацията ѝ в грима. Лицето на певицата изглежда, меко казано, странно. Кожата ѝ няма естествен цвят и буквално жълтее на фона на тялото и физиономията на мъжа ѝ.

Феновете веднага забелязаха гафа и директно я насочиха да си смени фон дьо тена. На всичкото отгоре пожълтялото лице на Анелия стоеше още по-неестествено, тъй като изпълнителката се бе щракнала и усмихната. Откакто лъсна с нова усмивка, всяка грешка в грима на практика ѝ обещава подобни “странни” снимки. Белите ѝ зъби стоят доста необичайно сред жълтината на лицето ѝ.

И ако Анелия обикновено е перфектна по отношение на визията си, само един неподходящ фон дьо тен успя да срине имиджа ѝ. Певицата не прекалява с тунинга, но може би е време да вземе някои уроци по грим. Ако пък подобен експеримент си е направил професионален гримьор, редно би било хубаво да му се накара. На снимките по принцип лъсват всякакви несъвършенства в грима, които не биха могли да бъдат забелязани с просто око в ежедневието.