май 18, 2024

Попариха му мераците! Отсвириха Джизъса за нов ерген (Благо ще кърпи бюджета по друг начин)

На ексфутболиста няма да му излязат вярно сметките

https://kliuki.net/bg-kliuki/popariha-mu-meracite-otsviriha-dzhizasa-za-nov-ergen-blago-shte-karpi-byudzheta-po-drug-nachin/205411 Kliuki.net
Попариха му мераците! Отсвириха Джизъса за нов ерген (Благо ще кърпи бюджета по друг начин)

След като неколкократно той изяви желание да участва в новия сезон на предаването, големите шефове изненадващо (или не толкова) попариха надеждите му. Макар българският екип да бил “за” идеята Благой Георгиев да е поредният ерген, притежателите на правата за излъчване на шоуто по света били категорично “против”. Сред причините, които изтъкнали, били преди всичко изхабеният образ на Джизъса и славата му на женкар.

И наистина – лицето му до момента е присъствало в какви ли не формати, а преди време дори спечели битката в “Сървайвър”. Жените в живота му пък са много, а от някои от тях даже има наследници. Така неспокойният му интимен живот никак не се връзвал с представата за ерген, която имат повечето хора. С брачен опит зад гърба си, както и с четири деца от различни жени Благой не бил подходящ за целта и продукцията по-скоро би загубила, вместо да натрупа позитиви. За нещастие, Джизъса ще трябва да измисли други начини, за да позакърпи бюджета си.

От компанията искали преди всичко неизвестен образ, пред когото пътят на славата да е открит. И чист, разбира се. Виктор и Евгени, които се класираха за съответно първи и втори ерген, бяха почти непознати за обществото и образите им можеха да се шлайфат допълнително.

Източник: hotnews.bg