април 28, 2024

Попиляха Алекс Сърчаджиева като водеща на „Аз обичам България” : Непоносимо лигава е и крещи истерично!

Актрисата бе обявена от зрителите за неподходяща за водеща на шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/popilyaha-aleks-sarchadzhieva-kato-vodeshta-na-az-obicham-balgariya-neponosimo-ligava-e-i-kreshti-isterichno/218804 Kliuki.net
Попиляха  Алекс Сърчаджиева като водеща на „Аз обичам България” : Непоносимо лигава е и крещи истерично!

Новото шоу „Аз обичам България” след първия епизод вместо масово харесване в социалната мрежа получи зрителско негодувание . Насочено към водещата на формата Алекс Сърчаджиева.

„Аз обичам България” стартира на мястото на спрения куиз „Кой да знае”, но въпреки големите очаквания на публиката реакцията на зрителите бе отрицателна и с много критика.

Освен, че не можа да се справи като водеща половинката на отишлия си без време Иван Ласкин, аудиторията възропта и срещу някои от участниците. Сашо Кадиев, Азис и Галена така крещяха с пълен глас, че на сцената се получи някаква лудница от крясъци  и Алекс трябваше да надвика всичките развихрили се участници.

Публиката не пропусна да изрази разочароването си от първия епизод на състезанието: „Очаквах „Аз обичам България” с голям интерес, но няма как да не призная, че съм разочарована. Водещата много се лигави и прилича на истеричка. Едва я изтърпях петнадесетина минути и превключих канала.”, „Аз обичам България” е забавно  предаване, но трудно можеш да изтърпиш крясъците на водещата и  на някои от участващите!Шоуто прилича на някаква какафония, която  не можеш да изтърпиш!”, Патриотично шоу, но мяза на някаква лудница!”, са само част от негативните реакции на зрителската аудитория.  Някои пък си спомниха, че преди време Сърчаджиева за подобно поведение изхвърча като водеща на „Игри на волята” , но явно толкова си може и комичнте роли не й подхождат.

Източник: vihrogon.bg