май 19, 2024

Попиляха Андреа: Горката, има нужда от психиатър! (Фолкаджийката се чекне като уличница – Видео)

За пореден път Андреа се развихри с чекненето

https://kliuki.net/bg-kliuki/popilyaha-andrea-gorkata-ima-nuzhda-ot-psihiatar-folkadzhiykata-se-chekne-kato-ulichnica-video/195915 Kliuki.net
Попиляха Андреа: Горката, има нужда от психиатър! (Фолкаджийката се чекне като уличница – Видео)

Певицата намери време да ядоса интернет потребителите. Най-актуалното ѝ видео в социалните мрежи директно я прати на психиатър. От мерак да се изкара секси и вървежна русокоската доста се поизложи. На практика Андреа се разчекна пред аудиторията, кършейки снага и каквото намери за добре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Вероятно от желание да покаже добрата си форма тя постигна точно обратното. Феновете ѝ останаха по-скоро озадачени от непрестанните ѝ мераци да се показва и направо я изстреляха при специалист. Според тях блондинката определено има нужда от професионална помощ, която да ѝ помогне да си стъпи на краката.

Откакто се раздели с Кубрат Пулев, периодично сме свидетели на нейни изцепки в мрежата. Колкото и трудно да преодолява раздялата и изобщо живота, все пак може би е време да се кротне. Голотиите и чекненето в мрежата не ѝ помагат, още повече типичната физиономия на улична труженичка. За жалост, по-голямата част от чалгаджийките ни много обичат да докарват все едни и същи лица, за да се изкарат секси. Неадекватно отворените им устни, които целенасочено се бърчат напред, никак не ги правят красиви, а по-скоро вулгарни и с намек за магистралата. Както пролича, подобна физиономия може и да те прати на психиатър.