април 25, 2024

Попиляха Андреа за курса по актьорско майсторство: Без талант трудно ще стигне Анджелина Джоли! (Видео)

Андреа придобива все повече самочувствие

https://kliuki.net/bg-kliuki/popilyaha-andrea-za-kursa-po-aktyorsko-maystorstvo-bez-talant-trudno-shte-stigne-andzhelina-dzholi-video/197103 Kliuki.net
Попиляха Андреа за курса по актьорско майсторство: Без талант трудно ще стигне Анджелина Джоли! (Видео)

Откакто се захвана да става актриса, певицата не е на себе си. Явно и лекциите ѝ започнаха, така че тя сериозно се е отприщила откъм талант. Или откъм липсата му. Така най-вървежни днес в мрежата са кратките видеа, които споделя. Клипчетата явно трябва да разкрият актьорския ѝ талант, но на практика предизвикаха усмивки и ирония. Отявлен противник на Андреа драматично заявява, че ще стане актриса като Анджелина Джоли или Джулия Робъртс точно никога. Все пак за подобно стечение на обстоятелствата се изисква преди всичко талант. А уж гласовитата ни фолкаджийка въобще не проявява признаци за минимум актьорски умения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Напоследък тя е доста активна в социалните мрежи, а поредното ѝ образование ще е на първа линия в следващите години. Дали Андреа ще се преквалифицира някога в актриса, е трудно да се каже. Липсата на талант очевидно е достатъчна, за да се подвизаваш на сцената. Доказват го редица български актьори. Предвид закостенелостта в театралните и киносредите е малко вероятно някой да позволи и на чалга певица да додрапа до голямата слава. Каквато и да е причината Андреа да реши да се изучи, няма никакъв шанс наистина да започне да се изявява на сцена. Ако го прави за собствено удоволствие, тогава – поздравления!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)