септември 29, 2023

Попиляха фолкаджийката Неделина от “Фермата”, водещ ѝ мята аванси в ефир (Снимки)

Доста хейт отнесе младата жена още по време на участието си в предаването

https://kliuki.net/bg-kliuki/popilyaha-folkadzhiykata-nedelina-ot-fermata-vodesht-myata-avansi-v-efir-snimki/208932 Kliuki.net
Попиляха фолкаджийката Неделина от “Фермата”, водещ ѝ мята аванси в ефир (Снимки)

Знойната Неделина, която мнозина наричат само Лина, предизвика гнева на зрителите. Още по-отрицателни коментари последваха и при излизането ѝ от формата. Много от зрителите коментираха, че мястото ѝ изобщо не е в подобно риалити, а решението на съотборниците ѝ е било съвсем правилно. Фолкаджийката направи силно впечатление на всички, но не и по начина, по който би ѝ се искало. За мнозина тя действително привлича вниманието, но никак не може да се нарече идеал за жена, камо ли да бъде модел на красивите и стилни жени по нашите ширини. Слабостта в играта допълнително и донесе негативи и като цяло присъдата на публиката бе безпощадно критична.

Водещият Злати Йочев може би е единственият, който си позволява да се прехласне по апетитната тъмнокоска. От сутрешния блок на bTV той дори изразява съчувствие за усилията, които трябваше да положи младата жена при справянето си с предизвикателствата в елиминациите. И макар мнозинството да я попиля, Злати сякаш прави всичко възможно да укроти реакциите. Доколко наистина е очарован от поведението на Неделина, е спорна тема. Предвид коментарите му обаче може би наистина демонстрира по-специално отношение към нея и не влиза в общия тон на публиката.

Източник: show.blitz.bg