май 03, 2024

Попиляха Ромина Тасевска: Скрий се и не се показвай по телевизията! (Дебютът ѝ в “Съдебен спор” плачевен – Подробности)

Новата водеща на предаването сериозно разгневи хората пред малкия екран

https://kliuki.net/bg-kliuki/popilyaha-romina-tasevska-skriy-se-i-ne-se-pokazvay-po-televiziyata-debyutat-v-sadeben-spor-placheven-podrobnosti/214111 Kliuki.net
Попиляха Ромина Тасевска: Скрий се и не се показвай по телевизията! (Дебютът ѝ в “Съдебен спор” плачевен – Подробности)

За мнозинството Ромина Андонова-Тасевска не се справя добре с новите си задачи и по-скоро дразни, отколкото да впечатлява с уменията си. На първо място, според зрителите при нея липсва харизмата, която явно е била характерна за Нана. Освен че се притесняваше по време на дебюта си, тя бе назована с името на предшественичката си и от страна на съдията и това допълнително я стресира. Като за първи ден може би е нормално, така че по-делиактните натури побързаха да ѝ пожелаят да се научи с течение на времето.

За други обаче водещата има непоносим тембър и дори блести с говорни дефекти. Тънкото чувство за хумор на Нана е заместено с “тъпизми” и неумение да овладее новите термини, да контролира диалога, без да го прави скучен и хаотичен. Намесиха се дори коменари и за веждите на Ромина, които явно изглеждат прекалено черни на фона на русата ѝ коса.

Така дебютът ѝ като водеща на формата “Съдебен спор” по-скоро заприлича на пълно фиаско в очите на Негово Величество Зрителя. Дали наследничката на Нана ще съумее да преодолее негативите си, тепърва ще видим. Вероятно голяма част от зрителите и за в бъдеще ще имат затруднения да свикнат с нея.

Източник: lupa.bg