юли 27, 2024

Попиляха я! Емануела се чекне като циркаджийка (Певицата гъне снага и руса грива на мазни кючеци – Видео)

Емануела реши да блесне с руса грива и мазни танци

https://kliuki.net/bg-kliuki/popilyaha-ya-emanuela-se-chekne-kato-cirkadzhiyka-pevicata-gane-snaga-i-rusa-griva-na-mazni-kyucheci-video/198522 Kliuki.net
Попиляха я! Емануела се чекне като циркаджийка (Певицата гъне снага и руса грива на мазни кючеци – Видео)

За съжаление обаче, напъните на певицата да се кълчи насред дива чалга, отвяха всякакви аплодисменти за косата. По всичко личи, че Емануела е решила да смени лекичко имиджа си на брюнетка. Тя се появи на участие с дълги руси коси, но в крайна сметка получи само неодобрение. Повод за подобни реакции стана неадекватното кълчене на фолкаджийката. Хората директно заплюха поведението ѝ като абсолютна цигания. С риск някои от въпросния етнос да се обидят, все пак чалгаджийката не предложи нищо ново на феновете си.

Кълчотенето на мазна музика се оказа стар номер, всеизвестен в бранша. Макар и напоследък такива игрички да са запазени за фолкдивата Ариа, все пак и колежката ѝ явно е решила да повърти снага. Сценичният ѝ тоалет също събуди интерес у разбирачите, тъй като стегнатата материя ясно описва голяма част от даденостите ѝ. Интернет аудиторията направо сравни Емануела с аватар, та дори и с изпълзяла от водата aquawoman.

Така промяната в косата на практика бе отвяна от всичко останало. За да радва присъстващите, певицата се кълчоти на кръшни ритми, подвиквайки съвсем по циркаджийски. И ако за феновете такова поведение е в реда на нещата, за ценителите на качествената музика е повече от отблъскващо.