март 29, 2024

Попиляха я! Малката кърши снага пред фенове по тениска и ботуши (Певицата втрещи със стайлинг – Видео)

Малката набира скорост в привличането на внимание към себе си

https://kliuki.net/bg-kliuki/popilyaha-ya-malkata-karshi-snaga-pred-fenove-po-teniska-i-botushi-pevicata-vtreshti-sas-stayling-video/197238 Kliuki.net
Попиляха я! Малката кърши снага пред фенове по тениска и ботуши (Певицата втрещи със стайлинг – Видео)

На едно от участията си певицата шашна с избор на тоалет – тениска и ботуши. Това направи впечатление на феновете и някои я обвиниха, че е облякла домашните си дрехи. Безспорно сценичният ѝ тоалет е нестандартен и вероятно именно тази му особеност я е провокирала да се наконти така. Малката става все по-актуална, като се има предвид че направи и някои доста силни дуети.

Макар Денис Теофиков вече да не е сред живите, тя продължава да трупа парчета с младите попълнения в попфолк средите. Така или иначе появата ѝ на сцената буди любопитство, тъй като все намира начини да привлече вниманието. Стайлингът от въпросното участие е показателен. На практика на сцената сме виждали всичко – от голи зърна до пера. Тениските явно са последният писък на модата и особено младите надежди в попфолка се надпреварват да си ги показват. Високите ботуши в случая допълват вървежната линия и ако не друго, то поне Малката хваща окото.

Не само тоалетът обаче привлече вниманието. Култовото изпълнение на “Ти си мой грех” донякъде драсна клечката на интригата и в мрежата заваляха мнения. Според някои певицата се справя прекрасно, но според други доста се е надценила.