май 21, 2024

Порасналата Ема на Борис Солтарийски – красавица (Вижте дъщерята на музиканта – Снимки)

Щерката на Борис Солтарийски обещава да задмине и майка си по красота

https://kliuki.net/bg-kliuki/porasnalata-ema-na-boris-soltariyski-krasavica-vizhte-dashteryata-na-muzikanta-snimki/196094 Kliuki.net
Порасналата Ема на Борис Солтарийски – красавица (Вижте дъщерята на музиканта – Снимки)

Малката Ема вече не е толкова малка, както и неизвестна. Благодарение на прочутия си татко дори неприятелите му я познават. На всичкото отгоре младата дама поддържа свой профил в Инстаграм и макар и рядко, се включва с по някоя снимка. Така дъщерята на Борис Солтарийски леко открехва завесата към живота на семейството.

По всичко личи, че тя е наследила най-хубавите черти и на двамата си родители. Майка ѝ пък със сигурност не е неизвестна красавица, а откакто се завъртя около певеца, също е обект на постоянни клюки. Дори да е само във втори клас, Ема се подвизава като миникопие на атрактивната си майка, тук-таме с някое “включване” от таткото.

Въпреки че в последно време се говори, че родителите ѝ са разделени, никой от тях не е потвърдил или отрекъл новината. На практика в общественото пространство сравнително рядко се чува нещо за семейството им. Откакто навлезе в сферата на “голямата” музика като част от екипа на Слави, Борис Солтарийски се появяваше дори на предизборни концерти. Партията на Дългия не успя да прескочи бариерата от 4% на последните избори и остана извън парламента. Така дори музиката не спаси голямата политика.