October 25, 2024

Поредна лъжа в „Биг Брадър”: Виктор играе на влюбен в Беба (Бръснарят крие годеница навън- Снимки)

Плейбоят играе влюбен, с единствената цел да остане по-дълго в Къщата

https://kliuki.net/bg-kliuki/poredna-lazha-v-big-bradar-viktor-igrae-na-vlyuben-v-beba-brasnaryat-krie-godenica-navan-snimki/232545 Kliuki.net
Поредна лъжа в „Биг Брадър”: Виктор играе на влюбен в Беба (Бръснарят  крие годеница навън- Снимки)

Виктор Ангелов в последно време се прави на яко хлътнал по Теодора. Още от самото начало на шоуто той демонстрира необяснима любов към тунингованата Беба, само след няколко дни и показа какви са му мераците към нея. Даже й посвети любовно стихотворение.

Не може бургазлията да е влюбен в тая


Зрителите на шоуто останаха без думи, не вярвайки колко бързо се зародиха любовните трепети на бургаския дон Жуан. Някои от тях подозират, че бръснарят има стратегия, за да се задържи по дълго в Къщата на Големия брат. А защо не и да спечели интригантското шоу?

В действителност се оказа, че Виктор има сериозна връзка с красавица навън. На която предложил брак. Близки до двойката твърдят, че двамата не са се разделяли, Само дето старателно заличили от социалните мрежи всякакви следи от годежа си. Като единствената и цел на мускулестия батка да спечели симпатиите на зрителите и досущ като влюбен до уши Ромео да извоюва победата в „Биг Брадър”.

Ето я Деси, актуалната годеница на Виктор

Сочната му половинка се изявява в социалните мрежи на мачото и редовно пуска най-интересните моменти на годеника си.Двамата  отбелязват връзката си с бурно начало. Виктор бил влюбен в друга жена, която зарязал заради Деси. За която бързичко се сгодил. Според близки до изкусителката тя има пълно доверие на мачото и не вярва, че се е увлякъл по Беба.

Източник:Лупа.бг