април 27, 2024

Поредни драми и измами в „Игри на волята” (И всичко това на фона на лют скандал между Дунев и Елвиса)

Ралица Паскалева хвърли бомбата, че нарушенията на правилата продължават

https://kliuki.net/bg-kliuki/poredni-drami-i-izmami-v-igri-na-volyata-i-vsichko-tova-na-fona-na-lyut-skandal-mezhdu-dunev-i-elvisa/212436 Kliuki.net
Поредни драми и измами в „Игри на волята” (И всичко това на фона на лют скандал между Дунев и Елвиса)

Водещата на „Игри на волята” отново обяви, че шашмите  на участниците продължават, въпреки наказанията наложени от продукцията. Ралица призна на съвета, че отново има погазване на правилата, което в този сезон се превърна в практика.

Паскалева предупреди, че отново ще има наказани, защото на провинилите се няма да им се размине и всеки учстник ще получи това, което заслужава. Това ще можем да видим в епизода довечера, когато ще разберем кой отново е сгазил лука.

А зрителите вече залагат кой е новия нарушител. Според единия вариант, който се коментира най-вероятно това може да в Рълев, който се е изпуснал пред Виолета, Крум или Мастагарков. Че сабите са в него и нищо чудно да бъде изпратен на елиминация. Но още по-вероятен изглежда това да е Елвиса.  Който за да впечатли другите и да се изкара по-голям хитрец от останалите е бил хванат натясно от екипа на шоуто.

А на фона на последните разкрития на Ралица в племето на „Старейшините” ще се разгори истинска война межди Краси Дунев и врага му Мартин. Двамата влизат в остър конфликт като си крещят един на друг. А Марто заби в земята олимпийския медалист с думите: „Ти си досущ като Мастагарков, станал си на 50 г, но нищо мъжко няма в теб, кълна  се!”

Източник: Бг днес