април 27, 2024

Последната жена на Благо забърса нов (Полина Спасова на ваканция с гаджето в Гърция)

Бившата половинка на Джизъса го смени с по-млад левент

https://kliuki.net/bg-kliuki/poslednata-zhena-na-blago-zabarsa-nov-polina-spasova-na-vakanciya-s-gadzheto-v-garciya/208217 Kliuki.net
Последната жена на Благо забърса нов (Полина Спасова на ваканция с гаджето в Гърция)

След като изрита Благой Георгиев от семейното ложе бившата му половинка явно е открила любовта. Джизъса не чака дълго и още не подписал развода побърза да скочи в леглото на силиконовата красавица Ивана Главчева. През това време на Полина Спасова приписваха много връзки с близки до нея мъже. Но хотелиерската наследница отричаше да има мъж до себе си.

Последната жена на Благо забърса нов (Полина Спасова на ваканция с гаджето в Гърция)

Но в последно време се оказа, че Поли вече е обвързана с ново гадже. С което е на лятна ваканция на остров Тасос. Тя не е обявила официално, че е във връзка с друг. Но по думите на хора от най-близкия й кръг велинградчанката е влюбена отново.

Двамата обикалят красивия Тасос и се радват на самотата си и на това, че няма кой да ги щракне в Гърция и не искат да разкриват, че са заедно.

Последната жена на Благо забърса нов (Полина Спасова на ваканция с гаджето в Гърция) - Снимка 2

Поли се похвали как я глези новия й

Близки до двойката твърдят, че този път гаджето на красивата мацка е доста по-младо от Джизъса. Бил от богата фамилия и с Поли си били лика и прилика.

Преди да се разведе с Благой тя се закле никога в живота си да не погледне толкова по-възрастен от нея мъж. Защото по думите й такава връзка е обречена на крах.Няма съмнение, че й цялото й семейство ще я подкрепи в избора й.

Източник: Хотнюз