март 25, 2023

Потрес! Ивана се пусна болна на участие (Певицата ръси бацили като за световно – Подробности)

В сезона на грипа и ковид Ивана не се стеснява да блесне болна-болна на участие

https://kliuki.net/bg-kliuki/potres-ivana-se-pusna-bolna-na-uchastie-pevicata-rasi-bacili-kato-za-svetovno-podrobnosti/199823 Kliuki.net
Потрес! Ивана се пусна болна на участие (Певицата ръси бацили като за световно – Подробности)

Явно е, че певицата няма особени задръжки, когато става дума за работа. И за съответните хонорари. Така уж от обич към феновете си Ивана се изтипоса с 38 градуса температура в заведение, за да... си свърши работата. На всичкото отгоре май положението е доста по-сериозно. Синът на Стояна пък бил с 39,5, ала майка му въобще не сметнала за нужно да пропусне свирнята.

Предвид грипната обстановка в страната, както и сериозните последствия след боледуване от ковид поведението на чалгаджийката изглежда доста безотговорно. Бдителни потребители в мрежата директно я обвиниха, че не се интересува от другите, а само от себе си. Идеята да заразяваш хора, които са пристигнали, за да ти се радват, слава богу, не срещна одобрение. Независимо как се чувства фолкаджийката, в този случай редното е да пропусне участието. Всички биха влезли в положение, щом се налага. Далеч по-безотговорно е да разнася бацилите си наляво-надясно. И ако Ивана е в състояние да изкара грипа на крак, то други биха го понесли значително по-тежко. Да се надяваме, че въпросното участие ще ѝ бъде последно и няма да си позволи да зарази повече хора!