април 27, 2024

Познахте ли я? След години Хищната хиена Петра не прилича на себе си (Снимки + Видео)

Времето не жали никого от нас и категорично казва своята дума

https://kliuki.net/bg-kliuki/poznahte-li-ya-sled-godini-hishtnata-hiena-petra-ne-prilicha-na-sebe-si-snimki-video/216511 Kliuki.net
Познахте ли я? След години Хищната хиена Петра не прилича на себе си (Снимки + Видео)

И Хищната хиена на попфолка днес изглежда доста по-различно, отколкото я помним в зората на кариерата ѝ. Песента, която я направи известна, все още се изпълнява по кръчмите, но певицата не може да се похвали с все същата сравнително стройна осанка от едно време.

Доста понапълняла е тя напоследък, макар да пази познатата на всички руса грива като преди. Кратки видеа в Мрежата я показват в различна светлина, като Петра удачно крие по-пищните си форми с подходящо облекло. От кадрите все пак не може да избяга впечатлението, че е качила някое и друго килце, което видимо ѝ натежава.

Така след години певицата продължава да се вихри сред почитателите си, въпреки че като цяло се е поскрила от публичното внимание. В социалните мрежи също май че е по-обрана в сравнение с останалите си колежки, които не пропускат да се похвалят с поредното участие или пък с нова дрешка. Независимо от ударните кариери на останалите изпълнителки, все пак Хищната хиена на попфолка продължава да се развива по някакъв начин. Визията ѝ днес не е като отпреди години, но в крайна сметка от възрастта човек не може да избяга.

Източник: Фейсбук