юни 16, 2024

Празниците в Макси Парк Хотел § СПА ***** нямат край!

Вълшебен уикенд за 24 май подарява грижа за кожата и щури забавления за малчуганите

https://kliuki.net/liubopitno/praznicite-v-maksi-park-hotel-spa-nyamat-kray-3/223074 Kliuki.net
Празниците в Макси Парк Хотел § СПА ***** нямат край!

Пролетта е в разгара си, а изобилието от почивни дни е прекрасен повод да си подарим поредния незабравим уикенд в уютната и луксозна атмосфера на Макси Парк Хотел § СПА *****, които са подготвили изкушаващо предложение по случай деня на славянската писменост и култура. Макар и кратка, ваканцията предоставя перфектна възможност за децата да се забавляват на щуро детско парти докато майките им получават безценни съвети за красива кожа.

 

С щедрия пакет “24 май”, Макси Парк Хотел § СПА ***** поднася повече от изгодна оферта за три нощувки в периода 24, 25 и 26 май 2024 г., които освен атрактивни цени включват и примамливо предложение от луксозната козметика Skeyndor. Специалистите по красота на бранда ще бъдат на разположение за безплатна диагностика на кожата и консултации за да предоставят ценни съвети за пълноценна бюти рутина на кожата.

В същото време най-малките посетители на комплекса ще се радват на щури забавления с екип от професионални аниматори. Те ще организират най-разнообразни игри, съобразени с възрастта, талантите и предпочитанията на децата, в т.ч. рисуване, танци и музика.

В случай, че тридневният уикенд не е достатъчен за пълноценен релакс, гостите ще могат да направят резервации по пакет “Pay 3 Stay 4”, където плащаш 3 нощувки, а четвъртата е безплатна, разказаха специално за нашия екип от рецепцията на Макси Парк Хотел § СПА *****.