юли 27, 2024

Преби ли олимпиецът Кирил Терзиев Светлана Гущерова или скандалът е за много пари (Вижте и неговата версия за побоя)

Християн непрекъснато ме врънка за пари, за да не го зареже жена му

https://kliuki.net/bg-kliuki/prebi-li-olimpiecat-kiril-terziev-svetlana-gushterova-ili-skandalat-e-za-mnogo-pari-vizhte-i-negovata-versiya-za-poboya/224485 Kliuki.net
Преби ли олимпиецът Кирил Терзиев Светлана Гущерова или скандалът е за много пари (Вижте и неговата версия за побоя)

Олимпийският медалист си има собствена версия за скандала, която обяви късно снощи. „с пръст не съм я докосвал Светлана, има камери, всичко ще се види”, каза борецът пред „България днес”. След като публично бе обвинен от плеймейтката, че е избил предните зъби.А според Светлана това се случило пред погледа на трите й деца, които я придружавали в колата.

По думите на спортистът двамата с блондинката се познават от дълги години, а след като тя се жени се сближава и с Християн. Но в последствие отношенията им се променили и двамата започнали да го търсят единствено за пари. Терзиев признава, че им помагал с големи суми, които му обещавали да върнат. Но така й не се случило до днес. Като добавя, че знае за десетки човека на които дължат пари.

Носителят на бронзов медал от Пекин призна, че даже назначил многодетната майка на работа в едно от дружествата си за да получава майчинство  и осигуровки. Но никой от тях двамата не отварял дума да му връща пари. „Ей, така карах го на обещания”. Терзиев е категоричен, че финансово семейството отдавна е фалирало. „Християн ми  иска пари  да не го напусне жена му, дори се разплака, че не може да я заведе на почивка, тъпчат се всичките в 40 квадрата, не излизат никъде, защото им липсват възможности!, дължат пари  на гледачки и бавачки”

А колкото до случая с избитите зъби неговата истина е следната: „Пътувам към тях с колата и до мен спира друга кола. В нея виждам Светлана, свалих стъклото, а тя ме пита „Ти да не ме следиш?”, аз й отвърнах „Ти защо не ми дигаш като те търся, трябва да се подпишеш за майчинството.”А тя не повярва и се опита да ме наплюе, но без да иска си заби зъбите в стъклото и ги изби, нали са изкуствени. Никой не я е бил нито й е посягал …

Та това е истината на Кирил Терзиев пред „България днес”, малко по-различна от тая на плеймейтката.

Източник: Хотарена.бг