април 19, 2024

Предколедно! БГ барбито Андреа втрещи с визия (Вижте я след 32-ата инжекция в джуките – Снимки)

БГ барбито Андреа Иванова изкърти мрежата с поредното си инжекционно изпълнение

https://kliuki.net/bg-kliuki/predkoledno-bg-barbito-andrea-vtreshti-s-viziya-vizhte-ya-sled-32-ata-inzhekciya-v-dzhukite-snimki/197437 Kliuki.net
Предколедно! БГ барбито Андреа втрещи с визия (Вижте я след 32-ата инжекция в джуките – Снимки)

Момичето, което буквално втрещи света с изцепките си, си намери повод отново да шашне аудиторията. 32-ата инжекция на барбито Андреа вече е факт, а “феновете” ѝ бяха уведомени съвсем подобаващо. Стряскащите кадри на госпожицата бяха споделени в инстаграма ѝ, а какво се случва с устните ѝ за пореден път, вече не е толкова интересно.

Амбициите на пищната девойка да уголемява устните си до безкрай, вземат застрашителни размери. Иванова няма нищо общо с жената, която е била преди, и на практика джуките са ѝ най-малкият проблем. Откъдето и да надзърнеш, тя не прилича на нещо, с което естествено бихме свикнали.

Предколедната ѝ акция обещава да не бъде последна. Според “хубавицата” следващият подобен експеримент ще се случи след Нова година. Освен напомпаните устни Андреа успяла да пипне и брадичката си, за да стане уж по-оформена и заострена. Цялостната ѝ визия, разбира се, може да видите сами. Да стискаме палци, че поне тя е доволна от сериозните си инвестиции в посока на красотата. Както се казва, представи за красота има всякакви. За средностатистическия човек напъните ѝ да изглежда атрактивно, бият на кухо в пространството. Ще видим какво ще е положението и през новата година!

Източник: novinite.bg