юни 30, 2024

Преслава чукна 40 в скъпарска рокля и бижута, валят и пожеланията от колежки (Снимки)

За момента певицата не издава празнувала ли е заветната 40-а година

https://kliuki.net/bg-kliuki/preslava-chukna-40-v-skaparska-roklya-i-bizhuta-valyat-i-pozhelaniyata-ot-kolezhki-snimki/225694 Kliuki.net
Преслава чукна 40 в скъпарска рокля и бижута, валят и пожеланията от колежки (Снимки)

Смята се, че четиридесетият рожден ден на човека не бива да се отбелязва. Това поостаряло вярване все пак не попречи на Преслава официално да обяви, че вече има 40 години опит в това да бъде себе си.

С няколко кадъра в Инстаграм тя откри поредната си лична година и определено се бе постарала да изглежда добре. Тоалетът ѝ бе изпипан в детайли, а в допълнение елегантни бижута се кипреха на шията и на ръцете ѝ. И макар празникът да бе само загатнат със снимки, някои от колегите ѝ побързаха да я поздравят публично.

Наред с поздравите от фенове Преслава се сдоби и с най-топли пожелания от Джена, Галена и Галин например. Голяма част от приятелите и колегите ѝ пък уважиха празника ѝ с лайкване на празничните кадри. Дали изпълнителката ще се разпише и с грандиозно парти по случая, засега е мистерия.

40-те години поначало се славят с лошо име и повечето хора ги свързват със страшните 40 след смъртта. Затова и в българската традиция този рожден ден не се празнува, за да не предизвика човек фатални последствия за себе си. Разбира се, по-младите не се вживяват особено и обикновено всеки рожденик постъпва така, както намери за добре.

Източник: Инстаграм