май 07, 2024

Преслава и Галена зарязаха враждата, барнаха се заедно в чалготека (Снимки)

От върли врагини двете певици май отново ще станат първи приятелки

https://kliuki.net/bg-kliuki/preslava-i-galena-zaryazaha-vrazhdata-barnaha-se-zaedno-v-chalgoteka-snimki/207369 Kliuki.net
Преслава и Галена зарязаха враждата, барнаха се заедно в чалготека (Снимки)

Отношенията им години наред бяха на прицел в медиите. От верни дружки, които дори живееха заедно, изпълнителките ненадейно прекратиха всякакви близки контакти една с друга. Слухове пращаха Преслава в леглото на мъжа на Галена, макар тя категорично да ги отричаше. За капак кариерите им от дълги години са в люта битка за първото място в бранша.

Преслава и Галена зарязаха враждата, барнаха се заедно в чалготека (Снимки)

Днес обаче чалгаджийките май са заровили томахавките и за пореден път го играят приятелки. “Чудото” се случи на Голяма Богородица, когато двете лъснаха на общо участие в чалготека. Насред луди попфолк ритми изпълнителките изглеждат по-близки отвсякога. Градският празник на Варна, който се чества на 15. август, ги събра в един от вървежните барове. Наконтени в елегантни минироклета чалга дивите веселили публиката в продължение на часове. Галена пък дори се пошегувала с вечната вражда между тях, канейки колежката си да я бутне от сцената.

Преслава и Галена зарязаха враждата, барнаха се заедно в чалготека (Снимки) - Снимка 2

Така изглежда, че насред тънки шеги, намек за отминалото време, певиците най-сетне са забравили търканията си. Работата и на двете е свързана с ходене по участия, а в крайна сметка популярността им предполага дори да се озоват на една сцена. Преслава не пропусна да отбележи съвместното им участие и в Инстаграм. Кадрите ѝ в мрежата са озаглавени с многозначното “Като преди, помниш ли?”.

Източник: hotnews.bg