май 04, 2024

Преслава разхожда Паола в Тайланд, Галин се вихри в Рио де Жанейро (Снимки + Видео)

Новата година повлече крак и по отношение на пътуванията на родните фолкаджии

https://kliuki.net/bg-kliuki/preslava-razhozhda-paola-v-tayland-galin-se-vihri-v-rio-de-zhaneyro-snimki-video/216075 Kliuki.net
Преслава разхожда Паола в Тайланд, Галин се вихри в Рио де Жанейро (Снимки + Видео)

Преслава например стегна бързичко куфарите и си подари семейна ваканция в Тайланд. В компанията на Паола се показа певицата, като очевидно двете се радват на всички предизвикателства, които може да им предложи чуждата земя.

Наконтени смело в лято и море, майка и дъщеря не пропуснаха да се нагласят и пред фигурата на Големия Буда в Пукет. Заели уж смирена позиция в молитва, те се усмихват пред обектива, а какво се върти в главите им, остава загадка. Така изпълнителката отново спази традицията да си подарява лятна ваканция посред зима в някоя чужда страна.

Колегата ѝ Галин пък май е посрещнал 2024-та година в Рио де Жанейро. С нова визия се похвали изпълнителят, като показа изсусената си коса на фона на бразилския флаг. Доколко идеята да се загърнеш със знаме, е добра, е друг въпрос. Мненията на интернет любопитковците бяха полярни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin🐺 (@galin_music)

Някои одобриха изрусяването и го поздравиха за смелия избор. Други не пропуснаха да подчертаят, че с тъмна коса повече му отива. Трети пък побързаха да се пошегуват, че Бразилия е популярна дестинация сред сравнително по-нежната част от мъжете. За разлика от предишни години певецът отвърна на удара и не си замълча пред негативните коментари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin🐺 (@galin_music)

Източник: Instagram, lifeonline.bg