май 04, 2024

Преслава се кипри в Тайланд, Симона Загорова и майка ѝ кършат снага в Пунта Кана (Чалгата отсвири българската зима – Снимки)

Чалга войнството на България заряза студа и смени континента

https://kliuki.net/bg-kliuki/preslava-se-kipri-v-tayland-simona-zagorova-i-mayka-karshat-snaga-v-punta-kana-chalgata-otsviri-balgarskata-zima-snimki/199153 Kliuki.net
Преслава се кипри в Тайланд, Симона Загорова и майка ѝ кършат снага в Пунта Кана (Чалгата отсвири българската зима – Снимки)

По бански се разхвърляха всички чалгаджийки и не спряха да заливат феновете си с кадри от знайни и незнайни плажове.

Преслава например се кърши в Тайланд и определено се наслаждава на горещината. Певицата си позволи семейна ваканция, като най-доволна от стечението на обстоятелствата вероятно е Паола.

 

Мария също не пропусна да затапи устите на хейтърите и отпраши за Малдивите. Под ръка с богатия си съпруг, тя няма нищо против да харчи милионите му по екзотични екскурзии. Освен че се пусна и от самолета, акцентирайки върху дългото пътуване, не пропусна и да разходи снага по бански по приказните острови.

Симона Загорова също е оставила грижите за щерката на някой друг. Както изглежда, певицата си дава почивка както от майчинството, така и от професионалните ангажименти.

Компания в Пунта Кана ѝ прави майка ѝ Глория и двете не спират да се надпреварват коя ще се разголи повече.

Макар интригата да се прави най-вече от младото гадже на попфолк примата, все пак оправната изпълнителка не е забравила да прекарва време и с дъщеря си.

Пунта Кана стана доста популярна дестинация за родната чалга в последните години. Да видим коя чалгаджийка ще е следващата ѝ гостенка!