април 27, 2024

Прежали го! Бившата на Сашо Кадиев вдигна лудо моминско парти, стяга тайна сватба с новия (Снимки)

Таня Тончева ударно крие новото си гадже

https://kliuki.net/bg-kliuki/prezhali-go-bivshata-na-sasho-kadiev-vdigna-ludo-mominsko-parti-styaga-tayna-svatba-s-noviya-snimki/208076 Kliuki.net
Прежали го! Бившата на Сашо Кадиев вдигна лудо моминско парти, стяга тайна сватба с новия (Снимки)

Това обаче хич не ѝ пречи да стяга тайна сватба с него. С моминско парти се разписа бившата булка на именития Сашо Кадиев и даже успя да блесне и с провокативен кадър и в мрежата. Към снимката тя многозначително е написала: “И на моята улица слънце изгря!”, като даже е упоменала и дамата, натоварена с тежката задача да бъде кума.

Отбор женска компания подкрепя Таня в новото ѝ амплоа – на мома, която бързо ще се раздели с моминството си. Събитието е организирано на морето и в синхрон с лятото и слънчевите дни май открехва нов етап в живота на младата жена.

За ужас на любопитните, Тончева не показва новия си любим в социалните мрежи и даже бе учудващо, че разкри малката подробност, наречена моминско парти. Предвид новите обстоятелства в живота ѝ Сашо Кадиев вече окончателно е приключена страница и вероятно така е най-добре за всички.

Макар да запазват приятелски отношения, бившите влюбени имат нови партньори и на практика и на двамата им предстои брак. Въпреки че водещият е сгоден от края на миналата година, Таня май ще го надиграе. Моминските партита се организират почти преди сватбата и макар да не е ясна датата, вероятно новината скоро ще се разпространи.

Източник: hotnews.bg