октомври 01, 2023

При простосмъртните! Николета Лозанова с ударен шопинг в супермаркета (Плеймейтката граби зрънчо като невидяла – Снимки)

И на брюнетката понякога ѝ се налага да пазарува

https://kliuki.net/bg-kliuki/pri-prostosmartnite-nikoleta-lozanova-s-udaren-shoping-v-supermarketa-pleymeytkata-grabi-zrancho-kato-nevidyala-snimki/204177 Kliuki.net
При простосмъртните! Николета Лозанова с ударен шопинг в супермаркета (Плеймейтката граби зрънчо като невидяла – Снимки)

Бдителни папараци изловиха най-популярната ни плеймейтка не къде да е, а в супермаркета. На ударен шопинг явно е излязла тя в неделя, като според информацията никак не се е двоумяла какво да си избере и усърдно е пълнела количката.

Наред с белия хляб, който по принцип се избягва, ако искаш да се грижиш добре за ежедневните си навици, Николета Лозанова проявила и друга своя слабост – зрънчото. Няколко пакета от забраненото удоволствие си взела амбициозната моделка и май проявила повече капризи от щерка си.

Именно Никол правела компания на майка си и даже ги придружавал непознат по-възрастен мъж. Човекът вероятно е бил шофьор или пък помагач за тежките чанти след пазаруването. Според информацията плеймейтката се радвала максимално на всяка стока, която успеела да си избере, и ударно я пъхвала в количката.

Доколко зрънчото и белият хляб присъстват в редовните ѝ хранителни навици, е отделна тема. Вероятно на всеки му се иска понякога да прекали с т.нар. вредни храни. Ни Ло обикновено демонстрира завидна форма, но предвид случката в супермаркета може би е решила да се наслади на кулинарен разгул. А и да отидеш в хранителен магазин, когато се изживяваш като звезда, си е забележително приключение.

Източник: lupa.bg

Снимки: в. „Уикенд“