април 30, 2024

Приключи с България! Зуека се обзаведе с апартамент във Валенсия, не ще да харчи за квартири

Подвизаващият се като художник нашенски актьор окончателно захвърли родината си

https://kliuki.net/bg-kliuki/priklyuchi-s-balgariya-zueka-se-obzavede-s-apartament-vav-valensiya-ne-shte-da-harchi-za-kvartiri/210125 Kliuki.net
Приключи с България! Зуека се обзаведе с апартамент във Валенсия, не ще да харчи за квартири

Преместването му в Испания бе неочаквано, като той посочва като главна причина за това разочарованието си от начина на живот у нас. Валенсия приюти семейството му преди две години, а оттогава Зуека се преквалифицира и в художник. Към днешна дата доскорошният актьор и телевизионен водещ може да се похвали със собствен апартамент в испанския град. До закупуването му се стигнало, след като му писнало да харчи луди пари за квартири. За целта преселниците продали успешно имот в столицата ни и вложили парите в жилище там.

Според информацията, която достига до нас, семейството е успяло да пренареди живота си и наистина да живее по-спокойно. Синът на Зуека ходи в испанско училище и явно се справя перфектно с испанския. Именно заради уредения живот и спокойствието актьорът и жена му предпочели да кажат „чао“ на държавата ни. Бившият водещ се подвизава като майстор с четката, като картините му стряскат с доста сериозни цени и по света. Всички се издържали именно с изкуството му, а щом са успели да се обзаведат и с имот, с България може би тотално е приключено. В крайна сметка всеки следи най-вече собствения си интерес, а ако имаш повече амбиции, родната почва често не е подходяща.

Източник: lupa.bg