април 28, 2024

Притрябвал ѝ е Джизъса! Полина Спасова се фука с апартамент в столицата, върти и магазин

Бившата съпруга на Благой Гергиев драпа смело към мечтите си

https://kliuki.net/bg-kliuki/pritryabval-e-dzhizasa-polina-spasova-se-fuka-s-apartament-v-stolicata-varti-i-magazin/209080 Kliuki.net
Притрябвал ѝ е Джизъса! Полина Спасова се фука с апартамент в столицата, върти и магазин

За негов ужас, тя няма намерение да страда за проваления си брак. Докато футболистът хойкаше по заведения и се оглеждаше за нова изгора, Поли лека-полека успя да пренареди живота си. Към днешна дата тъмнокоската може да се похвали с луксозен апартамент в София, който вероятно е обзавела по последен писък на модата. За капак отвори и собствен магазин, откъдето да си докарва допълнителни доходи. И разбира се, да се изявява като управител.

Работата обаче явно не плаши напористата красавица и първоначално даже тя ще се вихри и като продавач-консултантка. Набирането на персонал тече с пълна сила, а дотогава Полина май няма нищо против да се доказва като обикновените хора. Така, след като изгърмяха фойерверките от пищната ѝ сватба с Благо и скоропостижния им развод, Спасова продължава живота си със смислени неща.

Столицата дава повече възможности на младите хора, макар че все пак тя си има и солиден гръб. Междувременно, докато бившата г-жа Георгиева върти апартамент и магазин, Джизъса съумя да се въвлече в нова любов. Общото им семейно гнезденце пропадна и всеки продължи напред, както може. Дали Поли ще се обзаведе и с някой младеж, може би скоро ще разберем.

Източник: show.blitz.bg