април 30, 2024

Прясната булка Анита показа семейството на мъжа си (Родата на специална опознавателна среща преди сватбата – Снимки + Видео)

След като официално зачеркна Рачков от името си, бившата г-ца Димитрова се стяга за ново начало

https://kliuki.net/bg-kliuki/pryasnata-bulka-anita-pokaza-semeystvoto-na-mazha-si-rodata-na-specialna-opoznavatelna-sreshta-predi-svatbata-snimki-video/221543 Kliuki.net
Прясната булка Анита показа семейството на мъжа си (Родата на специална опознавателна среща преди сватбата – Снимки + Видео)

Сватбата ѝ с Ник Стемпер бе буквално преди дни, като снимки на булката бързо обиколиха Мрежата. Подробности за празненството също успяха да си прокарат път към широката общественост. Любопитна подробност обаче, която Анита побърза да сподели с последователите си в Инстаграм, е срещата със семейството на съпруга ѝ. От кадрите става ясно, че дните преди сватбата са били доста ангажирани – най-вече с опознаване на роднините. Близките на съпруга ѝ са имали възможността да се запознаят и по-отблизо с българската култура, поне що се отнася до хапване в традиционен ресторат и програма с народни танци в традиционни български носии.

От клипчетата в Инстаграм пък се вижда как бившата на Рачков разглежда и семейните албуми, разбира се, за да се запознае и с детството на мъжа си. Повече подробности засега не се издават, но все пак Анита официално изглежда приета във фамилията от другия край на света. Практически семействата на двамата младоженци тепърва ще се опознават. Връзката на Димитрова със Стемпер се разви доста бързо и в крайна сметка влюбените стигнаха и до брак. Подобна скорост преди време блондинката обясни с нуждата да се снабди с виза и спокойно да продължи с живота си с Ник в родината му.

Източник: Инстаграм