October 16, 2024

Публиката на „Стани богат” изпадна в съмнения от енциклопедичните знания на Ники Кънчев (Подозират измама или сценарий в шоуто)

Откакто вкараха новия жокер „Попитай водещия” плъзнаха съмнения за измама в куизното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/publikata-na-stani-bogat-izpadna-v-samneniya-ot-enciklopedichnite-znaniya-na-niki-kanchev-podozirat-izmama-ili-scenariy-v-shouto/232137 Kliuki.net
Публиката на „Стани богат” изпадна в съмнения от енциклопедичните знания на Ники Кънчев (Подозират измама или сценарий в шоуто)

Зрителите на „Стани богат” изпитват известни съмнения относно честността в играта на куизното шоу. Не толкова, че се съмняват в обширните знания на Ники Кънчев като водещ. Но подозират, че от екипа все пак му казват правилния отговор още преди да си махне слушалките, за връзка с екипа.

Снощи  емблематичният мистър Стани богат посрещна госта си Георги Гаврилов с въпрос за 2 хиляди лева. Издателят бе попитан „От кого е зарязан дядо Горио на смъртното си легло?” Ставаше дума за героят на Балзак от едноименното му произведение.

Опциите за отговор бяха следните: А: От синовете си, Б: от дъщерите си, C: от войниците си и D: от църквата

Гаврилов веднага призна, че не знае правилния отговор. Но е сигурен, че Ники Кънчев може да отговори. И веднага избра новия  жокер да попита водещия. Кънчев, естествено отговори, че според него правилен е отговор Б и Георги заложи на него. Което му донесе в сметката две хиляди лева. Последва въпрос за 3 бона, на който играчът се сети за верния отговор. И на следващия въпрос за 5 хилядарки звуковият сигнал сложи край на играта му за вечерта.

Гаврилов ще продължи днес, но в публиката се загнезди съмнението дали Ники Кънчев е толкова ерудиран. Или все пак докато махне слушалките, някой не му подсказва верния отговор на текущия въпрос!?

Източник: Петел.бг