юли 27, 2024

Пука се от яд! Лефтеров от "Игри на волята" вкара в леглото Мирела и Валери (Двамата изконсумирали тръпката си)

Лефтеров от “Игри на волята” се превърна в голямата клюкарка на шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/puka-se-ot-yad-lefterov-ot-igri-na-volyata-vkara-v-legloto-mirela-i-valeri-dvamata-izkonsumirali-trapkata-si/196511 Kliuki.net
Пука се от яд! Лефтеров от "Игри на волята" вкара в леглото Мирела и Валери (Двамата изконсумирали тръпката си)

След като стана ясно, че още питае чувства към бившата си, младокът не издържа и тотално я изревнува от Валери. С течение на времето Мирела и Валери се сближиха, което никак не се хареса на старото ѝ гадже. Така към днешна дата Лефтеров е безкрайно разочарован от нея и не пропусна да метне първи камък в градината ѝ.

По думите му хубавелката и новата ѝ тръпка дори са изконсумирали трепетите си, при това буквално под носа му. От яд и ревност отхвърленият забрави обещанието си да пази любимата и никак не се трогна, когато тя трябваше да се махне от шоуто. Въпреки уговорката им да пазят гърбовете си, Мирела направи неочакваното – пред очите на Лефтеров бройкаше сина на Мария Гроздева, като дори не се опита да бъде честна с бившия си.

По думите на пишман влюбения играч Валери и мацката са правили крайно неприлични неща буквално до леглото му, в съседната стая. Така прецаканият любовчия вкара поредна интрига – вероятно Мирела и новият вече са намачкали чаршафите пред очите на цяла България. Е, каквито и да са били мотивите му, поне пролича едно – Лефтеров пропусна мъжкарското поведение и се прояви като клюкарката от махалата.

Източник: woman.bg