май 19, 2024

Рачков изригна с признание: Фънки цака Магърдич с по 6 бона на лайф! (Подробности)

Хонорарите в “Като две капки вода” открай време бунят духовете на любопитните

https://kliuki.net/bg-kliuki/rachkov-izrigna-s-priznanie-fanki-caka-magardich-s-po-6-bona-na-layf-podrobnosti/222886 Kliuki.net
Рачков изригна с признание: Фънки цака Магърдич с по 6 бона на лайф! (Подробности)

С присъщото си чувство за хумор Димитър Рачков не пропусна да захапе Фънки и за парите, които прибира от шоуто. Доколко на шега, доколко наистина, водещият успя да изпорти хонорара на един от най-колоритните членове на журито. По думите му рокаджията се разписва срещу 6 000 лева на лайф, като даже това са финансите му до първите реклами. Предвид прелюбопитната информация все още е неизвестно колко точно печели устатият арбитър от един епизод. В крайна сметка обаче надделява впечатлението, че Магърдич Халваджиян все пак се бърка доста, за да подсигури журито си от финансова гледна точка.

“Като две капки вода” стартира в ефира преди повече от 10 години. Предаването се специализира в имитацията на световни и родни звезди от света на музиката. На сцената, за да влязат в образ, се изкачват редица наши популярни и не толкова известни личности, като след изпълнението си трябва да изтърпят и критиките на журито. Предвид мащаба на продукцията и хонорарите на журиращите открай време са любопитна тема в публичното пространство. В случаи като този на Фънки водещите понякога се разписват с доза пикантна информация.

Източник: show.blitz.bg