май 04, 2024

Рачков нямал връзка с Камелия, канил я на вечеря като приятел (Подробности)

Новата афера на Димитър Рачков се оказа сочна клюка

https://kliuki.net/bg-kliuki/rachkov-nyamal-vrazka-s-kameliya-kanil-ya-na-vecherya-kato-priyatel-podrobnosti/205198 Kliuki.net
Рачков нямал връзка с Камелия, канил я на вечеря като приятел (Подробности)

За капак спряганата за негово гадже Камелия дори имала друга връзка и слуховете сериозно се намесили в нея. Така прясно загаджената двойка на практика били само приятели и колеги, а появилите се снимки водещият смятал за чиста реклама на заведението. 39-годишната хубавица дори се познавала и с Анита и предвид удовлетворителния си интимен живот в момента хич не приемала Рачков като потенциален партньор. Двамата поддържали приятелски и чисто колегиални отношения и поканата за вечеря от страна на водещия не включвала никакви по-интригуващи обществото намерения. И макар мнозинството да одобри новото гадже на комика, в крайна сметка явно нещата изглеждат доста по-различно.

Откакто се раздели с Анита, Димитър Рачков като че ли се изгуби от вниманието на обществото. Камелия пък се появи в удобен момент, за да напомни, че водещият е сингъл. Именно Андонова бе гаджето му в последните седмици в очите на мнозинството. Каква е причината толкова дълго да мълчат за уж истината, не е ясно. Предвид мълниеносното разпространение на клюката може би трябваше да покажат повече ангажираност и да отрекат навреме. В крайна сметка именно приятелството им изведе на показ красивата сладкарка и за нея се заговори в цяла България.

Източник: show.blitz.bg