април 28, 2024

Рачков подпука Веско Маринов още от старта на „Капките”(Изгаври се с барда, че не казва нищо, а и сбърка името на певица)

С инсцениран скандал стартираха „Капките”, двамата баджанаци се хванаха за гушите

https://kliuki.net/bg-kliuki/rachkov-podpuka-vesko-marinov-oshte-ot-starta-na-kapkiteizgavri-se-s-barda-che-ne-kazva-nishto-a-i-sbarka-imeto-na-pevica/218469 Kliuki.net
Рачков подпука Веско Маринов още от старта на „Капките”(Изгаври се с барда, че не казва нищо, а и сбърка името на певица)

С мини скандал започна новия сезон на „Като две капки вода”. Баджанаците в шоуто Митко Рачков и Веско Маринов се счепкаха веднага.

Повод за тяхната кавга стана участието на певицата  от  Кипър Християна Лоизу. Която бе втора на сцената. След изпълнението й Рачков не уважи барда и не му даде време да коментира, а той не се сдържа и го попита:”Може ли и аз да си кажа мнението за изпълнителката”, на което водещият отвърна:”Сега те питам, но ти повтаряш само уникално и не казваш нищо смислено!”

Веско, обиден отвърна, че за него  певицата наистина е уникална, но сбърка името й и вместо Лоизу, я нарече Лизо. И комикът изригна:”Защо я наричаш Лизо, тя се казва Лоизу,  основната ти задача като жури е да знаеш  имената на всички участници!”, го скастри той.

На което Веселин Маринов го  заплаши, че няма да го  търпи повече да се заяжда с него и още от следващото изпълнение свят ще му се завие.

Всичко може да е на майтап, но на певецът му личи, че истински се ядосва на Рачков

Естествено, Рачков не си падна на гърба и го тушира, че ще се оплаче на Уницеф, че певецът публично проявява насилие срещу водещия.

А зрителите, на които тези нагласени майтапи взеха да им омръзват и реагираха така: „И двамата пак започнаха с тъпите си диалози, имитирайки заяждане, но пък  Веско е много скучен и дървен, че чак ми става забавен!, „Получи им се скечът, Веско за малко да се разплаче от „обида”, хахаха …

Източник:Бг днес