април 20, 2024

Радина Кърджилова съвсем измършавя, тежи под 50 кг (Актрисата заприлича на скелет заради Деян – Снимки)

https://kliuki.net/bg-kliuki/radina-kardzhilova-savsem-izmarshavya-tezhi-pod-50-kg-aktrisata-zaprilicha-na-skelet-zaradi-deyan-snimki/166670 Kliuki.net
Радина Кърджилова съвсем измършавя, тежи под 50 кг (Актрисата заприлича на скелет заради Деян – Снимки)

Актрисата втрещи с прекалено слабо тяло, заприлича на анорексичка

Радина Кърджилова направо се е стопила напълно. Актрисата, която е на 36 г се пусна по бански от лятната си почивка, но изглежда плашещо.

Покрай бременностите си красавицата се беше поналяла, но в момента тежи под 50 кг. На кадрите се вижда, че съвсем е измършавяла и костите й стърчат. Направо ще се счупи, коментират феновете и се притесняват за нея.

Преди известно време Радина сподели, че се поддържа толкова слаба заради Деян. Той харесвал по-тънките жени и заради него актрисата започнала да се изтезава с жесток глад.

Кърджилова никога не е била пълна, но в зората на кариерата си бе приятно закръглена, спомнят си почитателите й. Но откакто полудя по Деян Донков разви мания по диетите и стана зависимо от тях. Когато свали повече от десет  кила и стана суперслаба, хората едва успяха да я разпознаят. Но вместо да спре да слабее, тя продължи със железните хранителни режими и съвсем се стопи.

Най-обезпокоителен за нейните близки бил факта, че мъжът й я подтиквал да е толкова кльощава. А Радина се оправдавала, че я харесва така.

Актьорът бил маниак на тема слаби жени, харесвал единствено такива дами. Говори се, че навремето зарязал първата си съпруга Анастасия Ингилизова защото след раждането на сина им не успяла да си върне предишната форма и останала приятно закръглена.

Феновете на носителката на „Аскеер”, които се притесняват, че има здравословен проблем  коментират, че трябва непременно да напълнее поне с 5 кила, иначе тотално ще се свърши.

Източник: Уикенд