October 10, 2024

Радина Кърджилова съвсем се разпищоли след като се отърва от Донков (Актрисата се пусна почти без дрехи – Снимки)

Актрисата разцъфна след раздялата с насилника Деян Донков, чак сега си пролича колко е красива

https://kliuki.net/bg-kliuki/radina-kardzhilova-savsem-se-razpishtoli-sled-kato-se-otarva-ot-donkov-aktrisata-se-pusna-pochti-bez-drehi-snimki-2/231572 Kliuki.net
Радина Кърджилова съвсем се разпищоли след като се отърва от Донков (Актрисата се пусна почти без дрехи – Снимки)

Радина Кърджилова напоследък изглежда преродена. Чак сега се видя каква красавица е. Феновете забелязаха нейния сексапил и ослепителната й красота. Която преди това явно е потискала, за да не предизвика ревността на вече  бившия си.

Кърджилова сияе в нова фотосесия с провокативни кадри. Актрисата позира с черно сако, което съблазнително е разкопчала от пред. А под него няма нито дрехи, нито бельо.

Куп родни модели бяха очаровани от фотосесията на Радина и се питат защо до сега не се е показвала, че е достойна да бъде фотомодел. Даже Алекс Богданска, която в момента е смятана за топ модел коментира: Няма по-голямо удоволствие от това да видиш Радина в тези различни нюанси!”, възхити се от хубостта на актрисата и от умението й да позира пред камера.

А бившият и мъж Деан Донков няма как да бъде по-категоричен в твърдението си от преди дни в което призова Бог да й прости, защото Радина не знае какво върши. И подчерта, че Кърджилова е обзета от суетност и напомни на феновете, че красотата е времена и с нея се свиква.

Източник: ХотАрена.нет