September 23, 2024

Радина Кърджилова вдигна скандал на новия си любовник на улицата (Павел Димов я гледа в очите като малко пале – Снимки)

Бившата жена на Деян Донков вече не крие, че има нова връзка

https://kliuki.net/bg-kliuki/radina-kardzhilova-vdigna-skandal-na-noviya-si-lyubovnik-na-ulicata-pavel-dimov-ya-gleda-v-ochite-kato-malko-pale-snimki/230831 Kliuki.net
Радина Кърджилова вдигна скандал на новия си любовник на улицата (Павел Димов я гледа в очите като малко пале – Снимки)

В тежък скандал на пъпа на столицата сгащиха Радина Кърджилова и новото й гадже актьора Павел Димов. Бившата на Деян, за която се говори, че е в афера с актьора се озоваха в центъра на конфликт между тях.

Радина нападна новия си за нещо, а той като послушно кученце я гледа право в очите. Двойката даже спря за малко, за да си изяснят проблема. Не става ясно каква е причината за скандала. Но нищо чудно да е финансов. Но за първи път се появява снимки на влюбените, снимани заедно на публично място

.

Преди месец се разбра, че Пламен и Радина са станали двойка. Той самият до сега избягва да коментира връзката им. Но папарашките кадри подклаждат съмненията, че двамата са любовници.

Новият на Кърджилова също е разведен с жена си и има малко дете. Сина му се ражда няколко седмици преди Радина да даде живот на най-малкия си син Йоан.

Пламен Димов зарязал семейството си малко след раждането на наследника си. Двамата с  Ради се познават от много време, играли са в куп постановки в „Народния театър”.

Според слуховете Пламен Димов е бедняк като църковна мишка и именно липсата на пари да е причина за публичния скандал. Само с една заплата на театрал няма как да угоди на претенциите на новата си половинка.

Източник: България днес