September 20, 2024

Ралица Паскалева днес навършва 35 (Чаровната водеща на „Игри на волята празнува рожден ден – Снимки)

Актрисата, която даже Диляна Попова не успя да детронира навлезе в отбора на зрелите жени

https://kliuki.net/bg-kliuki/ralica-paskaleva-dnes-navarshva-35-charovnata-vodeshta-na-igri-na-volyata-praznuva-rozhden-den-snimki/230626 Kliuki.net
Ралица Паскалева днес навършва 35 (Чаровната водеща на „Игри на волята празнува рожден ден – Снимки)

Ралица Паскалева, която е по-позната на публиката като водеща на „Игри на волята” има личен празник. Тя е родена в Русе, но вече е столичанка заради актьорската си професия.

35 годишнината се смята за възраст когато дадена дама преминава в по-зрял етап на живота. Но за красивата актриса като ли, че това не е от значение защото продължава да впечатлява от малкия екран с прекрасна външност.Според феновете на риалити формата даже модела Диляна Попова не успя да я засенчи в новото конкурентно шоу „Островът на 100-те гривни”, което върви по същото време като „Игрите”.

Зрителите на формата поздравиха сърдечно любимата си водеща и я засипаха с куп хубави пожелания. И освен, че стана любимка на публиката, всички са на мнение, че е истински професионалист и се справя със задачата перфектно. За колегите й  от екипа на популярното шоу казват, че Ралица е туптящото сърце на „Игри на волята”.

Честит 35-ти рожден ден на Ралица, да е жива и здрава и обаятелна като зодията си Дева!

Източник: Petel.bg