април 24, 2024

Ралица Паскалева лъсна с наедряло коремче на финала на Капките (Актрисата потвърди, че чака второ – Фото)

На финала актрисата потвърди с фото, че е в очакване на второ дете

https://kliuki.net/bg-kliuki/ralica-paskaleva-lasna-s-naedryalo-koremche-na-finala-na-kapkite-aktrisata-potvardi-che-chaka-vtoro-foto/203497 Kliuki.net
Ралица Паскалева лъсна  с наедряло коремче на финала на Капките (Актрисата потвърди, че чака второ – Фото)

Водещата на „Игрите” и звезда от лекарската поредица „Откраднат живот”, която до снощи бе една от участничките в Капките се показа с доста наедряло коремче. Въпреки, че Ралица бе скрила стомахчето си под обемна блуза актрисата не успя да запази тайната, че е бременна. Пък и защо ли да прикрива, че скоро ще стане майка, с Теди Салпаров няма нужда да не споделят благата вест, че в семейството им ще се пръкне ново бебе.

Ралица Паскалева лъсна  с наедряло коремче на финала на Капките (Актрисата потвърди, че чака второ – Фото)

Волейболистът вече е татко на едно момче от предишния си брак, както и на друго момченце от чаровната си половинка. Самата Ралица никога не е крила, че мечтае за повече деца и желае петгодишният й син Макс да има брат или сестра.

Сега обаче зрителите се питат кой ще е новия  ко водещна „Игрите” след като актрисата е в това деликатно състояние. Която няма да е в състояние да бъде рамо до рамо с Димо Алексиев.

По едно време тръгнаха слухове, че Ралица е бремена, но понеже бе много активна в имитаторското шоу, хората не им повярваха. Сигурно с забравили, че актрисата пак бе бременна по време на снимките на лекарския хитов сериал.