юли 08, 2024

Ралица Паскалева посрещна РД на големия си син с парти за чудо и приказ на морето (Макс стана на шест с торта на Соник)

Ралица Паскалева и Теди Салпаров почетоха първородния си син с парти на морския бряг

https://kliuki.net/bg-kliuki/ralica-paskaleva-posreshtna-rd-na-golemiya-si-sin-s-parti-za-chudo-i-prikaz-na-moreto-maks-stana-na-shest-s-torta-na-sonik/226126 Kliuki.net
Ралица Паскалева посрещна РД на големия си син с парти за чудо и приказ  на морето (Макс стана на шест с торта на Соник)

Младото семейство в момента се намира край морето. Където текат снимките за новия сезон на риалити формата „Игри на волята”. Съчетавайки работните си ангажименти с почивката на любимите си хора Ралица Паскалева заедно с мъжа си и двете си деца са на морския бряг. Където посрещнаха мил празник по случай навършаването на 6 годни на по-големия им син Максим.

Гордата мама не пропусна да сподели кадри от партито на Макс, което мина под темата Соник. Явно това е любимият анимационен герой на порасналото й хлапе и негово желание.

Любимата  водеща на „Игри на волята”поздрави малчугана си с прочувствено послание в инстаграм. Тя пожела на първородното си чедо да е много здрав  и благословен като се обръща към него с милото име „мише”. И още го нарича „наше синеоко чудо”.

Актрисата благодари и на всички гости, дошли да уважат празника на Макс. Който видимо е очарован от купона по случай шестата му годишнина.

На снимките можем да видим и малкото му братче Красимир.Което носи името на бащата на Ралица. Мъничето още няма годинка защото се роди миналата годна през октомври. Майка му води „Игри на волята” докато все още бе бременна с него.

Източник: Вихрогон.бг