декември 04, 2023

Разделени, а? И Добри цъфна в Пунта Кана с Глория (Младокът споделя легло с певицата в Доминикана – Снимки)

Истината лъсна наяве, Глория не е изритала младия си любовник, той е плътно с нея в Пунта Кана

https://kliuki.net/bg-kliuki/razdeleni-a-i-dobri-cafna-v-punta-kana-s-gloriya-mladokat-spodelya-leglo-s-pevicata-v-dominikana-snimki/199319 Kliuki.net
Разделени, а? И Добри цъфна в Пунта Кана с Глория (Младокът споделя легло с певицата в Доминикана – Снимки)

Глория и Добри са заедно на почивка, стана ясно от последните снимки в социалната мрежа. Нито го е изгонила певицата, нито пък го е хванала в изневяра. Влюбените обаче го раздават по-скромно, не се показват много, много на феновете. Искат да не ги дразнят, че  вадят на показ любовта си.

Надареният мачо на певицата редовно се показва от Доминикана и разби на пух и прах всичките слухове, че са разделени. Глория е много влюбена в Добри и е трудно да се повярва, че ще се раздели с него толкова набързо.

Дори всичките им предишн снимки си стоят в профила на примата – там са тези от посрещането на Коледа и Нова година. Вижда се и първата им обща снимка с нацепения батка, с която Гло официализира връзката си с Добрев. Който й поднесе огромен букет с рози и тогава тя сподели, че си е хванала красив младеж, въпреки огромната разлика във възрастта им.

Така че има кой да дели легло с певицата през горещите й страстни нощи в екзотична Доминикана. Тя не е за съжаление, а по-скоро за завиждане, смятат феновете на певицата.