October 17, 2024

Разделени, ама друг път: Мария Илиева на сватба с настоящата си половинка Междуречки и децата

Слуховете, че Мария Илиева не живее с бащата на дъщеря си се оказаха лъжа

https://kliuki.net/bg-kliuki/razdeleni-ama-drug-pat-mariya-ilieva-na-svatba-s-nastoyashtata-si-polovinka-mezhdurechki-i-decata/232191 Kliuki.net
Разделени, ама друг път: Мария Илиева на сватба с настоящата си половинка Междуречки и децата

Поп певицата, която напоследък сияе скоро е присъствала на сватбата на Биляна Гавазова. Която се омъжи на 5-ти този месец след почти десетгодишна връзка с бащата на сина си.

Първия си сватбен танц булката и младоженеца изтанцуваха на песен изпълнена на Мария. И то в дует с майка си. Малкият Алек репетирал усилено с мама, преди да се осмели да се пусне да пее с нея.

Днес в интервю пред водещите на „Преди обед” лично Гавазова разказа, че поп певицата и треньор в „Гласът на България” била специален гост на сватбеното тържество. Довела и двете си деца, заедно с Междуречки. С който живее от няколко години.

 Клюките, че двойката се е разделила тръгнаха сензационно от сайт, който често пуска непроверени и фалшиви новини. Самата Мария Илиева допълнително наля вода в мелницата, като никога не говори за актуалния си мъж. А само за децата си.Нито пък някога е пускала снимки в социалната мрежа с Александър Междуречки.

Дъщеричката на Мария и Алек-старши се роди през 2021 г и певицата тогава обяви на всички, че е обвързана със сина на кметския син. Певицата бързо стопи излишните килограми, които натрупа по време на втората бременност, завърна се на работа и жъне големи успехи на сцената.

Източник: Хотнюз.бг