април 28, 2024

Разделени ли? Лидия и Наско Колев по-влюбени от всякога (Снимка)

Меди издаде възраждането на любовта на двойката

https://kliuki.net/bg-kliuki/razdeleni-li-lidiya-i-nasko-kolev-po-vlyubeni-ot-vsyakoga-snimka/215157 Kliuki.net
Разделени ли? Лидия и Наско Колев по-влюбени от всякога (Снимка)

Звездната двойка Лидия и Атанас Колев отново са се събрали. Това стана ясно след публикация на техен колега. В стори в Инстаграм Меди споделя откъс от своето участие в столичен клуб. На преден план на клипчето лъсва истината за възраждане на една от най-обсъжданите двойки у нас през последната година.

 

На видеото се вижда как Наско Колев целува за кратко Лидия. Впоследствие, опиянен от любов и още нещо, той излива душата си пред певицата. Силните думи от хитовата балада на Меди „Живей, мило мое“ пасват идеално за изповедта на Наско. Той пеейки казва на Лидия: „Ако без мен останеш някога, недей да слагаш черно никога“.

Разделени ли? Лидия и Наско Колев по-влюбени от всякога (Снимка)

Въпреки слуховете за раздяла двамата изглеждат по-влюбени от всякога. Те видимо са гости в столичния клуб и се забавляват на изпълнението на Меди. Той пък разкри пред цяла България истината за ренесанса в отношенията им. Певецът отбеляза своите колеги в сторито си, но никой от тях не допусна тайната информация на собствения си профил. Бърза проверка показва, че Наско Колев и Лидия са изтрили всички общи снимки и това продължава да е така. Продължават и слуховете за причините за раздялата им. Те стигат от обсебваща ревност на варненеца и крайности като бой и насилие до легендите за изневери. Очевидно каквато и да е била причината, двамата отново са заедно.

 

Източник: Инстаграм