април 26, 2024

Разделени ли? Валерия от „Ергенът” аплодира Евгени от първия ред (Годеницата на пианиста събра погледи в Античния театър – Снимки)

Няма драма, годеницата на Евгени се появи на първия му концерт в Пловдив

https://kliuki.net/bg-kliuki/razdeleni-li-valeriya-ot-ergenat-aplodira-evgeni-ot-parviya-red-godenicata-na-pianista-sabra-pogledi-v-antichniya-teatar-snimki/203986 Kliuki.net
Разделени ли? Валерия от „Ергенът” аплодира  Евгени от първия ред (Годеницата на  пианиста събра погледи в Античния театър – Снимки)

След слуховете за скандал и напрежение между виртуоза и неговата любима всички очакваха с интерес да видят дали Валерия ще се появи на първия му голям концерт. Само 20 минути преди започването хубавицата се появи иззад кулисите и се настани на първия ред на отреденото й ВИП място. До нея седна и сценаристката на шоуто Ваня Щерева.

Разделени ли? Валерия от „Ергенът” аплодира  Евгени от първия ред (Годеницата на  пианиста събра погледи в Античния театър – Снимки)

Така стана ясно, че слуховете за радяла не отговарят на истината. Валерия бе повече от елегантна с черния си мини тоалет и високи токчета, а хора от публиката се наредиха на опашка преди началото на концерта да се щракнат с нея.

Разделени ли? Валерия от „Ергенът” аплодира  Евгени от първия ред (Годеницата на  пианиста събра погледи в Античния театър – Снимки) - Снимка 2

Малко по назад сред зрителите бяха забелязани още три от момичетата Райя, Боряна и видимо вталената Пам.Които преди това се снимаха с избраницата на ергена.

Разделени ли? Валерия от „Ергенът” аплодира  Евгени от първия ред (Годеницата на  пианиста събра погледи в Античния театър – Снимки) - Снимка 3

Концертът на виртуоза  започна с класическа музика, а след това продължи с най-известните филмови парчета, а Евгени предложи на публиката да се забавлява, пее и танцува.

Разделени ли? Валерия от „Ергенът” аплодира  Евгени от първия ред (Годеницата на  пианиста събра погледи в Античния театър – Снимки) - Снимка 4

С парче от филма "Untouchables"пианиста поздрави момичетата от шоуто, а следващото от френския „Амели” изпълни специално за годеницата си Валерия.Която го аплодира от първия ред.Зрителите бяха изненадани от факта, че красавицата е зарязала домашните си любимци и се появи сама, без нито един от тях.

Източник:Бългрия днес