май 19, 2024

Разкостиха я: Андреа се клати като пияна във фотосесия (Певицата едва стои на краката си – Видео)

След новината за второто бебе на Кубрат Андреа го удари на фотосесии

https://kliuki.net/bg-kliuki/razkostiha-ya-andrea-se-klati-kato-piyana-vav-fotosesiya-pevicata-edva-stoi-na-krakata-si-video/200321 Kliuki.net
Разкостиха я: Андреа се клати като пияна във фотосесия (Певицата едва стои на краката си – Видео)

Впечатление обаче направи поведението ѝ пред камерата. Певицата бе така добра да се изтипоса в социалните мрежи по време на уж секси фотосесия. На червен фон и в убийствено червена минирокля тя изглеждаше доста неадекватно. Почитателите ѝ, естествено, коментираха ситуацията и според тях клатушкането определено ѝ идва в повече. Андреа наистина се клати като пияна, като някои даже сметнаха, че е прекалила и с нещо по-силно. Наблюдателна фенка отбелязва, че ненужно мята ръцете си напред-назад, без дори да опита да ги координира леко. Освен това коленете ѝ са подозрително свити и ходенето почти изглежда като болезнено упражнение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Така, вместо да получи овации за безумното си сценично поведение, Андреа си навлече още повече насмешка. И докато наистина прави впечатление колко по-вталена изглежда, частите на тялото ѝ сякаш функционират независимо една от друга. В последните месеци изпълнителката е доста активна в Инстаграм и непрестанно споделя снимки и видеа. Видеото от конкретната фотосесия обаче ѝ изигра неподходяща шега. Понякога наистина изглежда, че тя не умее да подбира прецизно клипчетата, които биха спомогнали за развитието на кариерата ѝ. Вместо да очарова аудиторията, блондинката се клатушка и вероятно смята, че е достатъчно вървежна като модел.