май 04, 2024

Разкриха кой ще е новия ерген (Това е предприемачът Алекс Младенов – Снимка)

Това е мъжът за сърцето на който ще се борят дамите от третия сезон на романтичното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/razkriha-koy-shte-e-noviya-ergen-tova-e-predpriemachat-aleks-mladenov-snimka/205748 Kliuki.net
Разкриха кой ще е новия ерген (Това е предприемачът Алекс Младенов – Снимка)

Александър Младенов , който  е успешен млад предприемач ще бъде следващия ерген в третия сезон на шоуто, научи клюки.нет.

Той е мъж с успешен бизнес в предприемачеството, който развива не само у нас, но и в Европа. Амбициозният мъж се е наел да превърне собствената си компания в разпознаваема марка по целия свят.И е уверен, че за да успее трябва да поема и рискове.

Разкриха кой ще е новия ерген (Това е предприемачът Алекс Младенов – Снимка)

Алекс е лидер по природа, любител е на високите скорости и не се страхува да приеме предизвикателството да си намери половинка, с която да създаде здраво семейство.

Разкриха кой ще е новия ерген (Това е предприемачът Алекс Младенов – Снимка) - Снимка 2

Новият българки ерген може да се похвали с куп хобита и е фен на приключенията у нас и по света. В графата му на приоритети обаче се вписва и желанието му за голямо семейство. Алек е дете в многодетно семейство с един брат и 3 сестри.Чаровният мъж се слави като магнит за жените, които му се лепят като мухи. Но преди да вземе решение да се обвърже с някоя сериозно е категоричен, че съпругата му трябва да е с неговите  разбирания и споделя светогледа му.

Говори се, че дамите, които ще се борят да спечелят сърцето на Младенов този път няма да с в Турция, а формата ще се снима в съседна Гърция, в едни от най-красивите и екзотични места.

Източник: Хотнюз