май 04, 2024

Разкриха я: Пам Велидис от Ергенът крие сериозни комплекси (Моделката таи ненавист към слабите жени)

Падна маската на единствената дебеланка в шоуто, разкриха тайната омраза, която таи срещу всички слаби жени

https://kliuki.net/bg-kliuki/razkriha-ya-pam-velidis-ot-ergenat-krie-seriozni-kompleksi-modelkata-tai-nenavist-kam-slabite-zheni/201983 Kliuki.net
Разкриха я: Пам Велидис от Ергенът крие сериозни комплекси (Моделката таи ненавист  към  слабите жени)

Пам Велидис се появи в „Ергенът” като заяви, че не се чувства комплексирана от мощното си тяло и си се харесва такава, каквато е. Тя упорито прокламираше тезата, че пълните жени са  много по-секси и повече харесвани от мъжете. Плюс сайс моделката твърдеше, че обича секса и го практикува по-често, от колкото от някои  по-слаби и хубави мацки в романтичното шоу.

Само, че в последните епизоди си пролича, че пищната дама крие комплекси и недостатъци , каквито критикува в останалите участнички. Пам не само не си харесва телосложението, но на нея елегантните жени са й станали черни, въпреки, че никой няма вина за фигурата на друг.

Разкриха я: Пам Велидис от Ергенът крие сериозни комплекси (Моделката таи ненавист  към  слабите жени)

При словесната атака на Елисавета, блондинката й каза като иска да е харесвана да не се тъпче толкова и да направи нещо по въпроса. Това разплака есеистката, която иска всичките да я харесват и ако това не е така се изкарва жертва.

Разкриха я: Пам Велидис от Ергенът крие сериозни комплекси (Моделката таи ненавист  към  слабите жени) - Снимка 2

Само, че зрителите я усетиха и спряха да я защитават. Те пишат в мрежата:”Тя обиди Айлин и дори не й се извини, уплаши се, че е разбрала, че тя е написала злобното писъмце и накрая създаде интрига, че тя е жертвата на това.”, „Пам е страшна злобарка и комплексарка. Не спря да реве, обижда Айлин, защото й завижда, а иначе се прави на добра. Пълна трагедия!”, „Айлин е привлекателна и си личи, че я дразни!”, „Пам се държи с Айлин така както пропагандира, че не е редно, чист егоизъм показа, всички са лоши само Пам е голямата мъченица.”, са коментарите на публиката, която извади на показ истинската същност на дебеланката.