март 19, 2024

Размазаха го! Галин лъсна в клип от време оно (Вижте го преди и след тунинга – Видео + Снимки)

Чалгаджията Галин “блесна” във видео от памтивека

https://kliuki.net/bg-kliuki/razmazaha-go-galin-lasna-v-klip-ot-vreme-ono-vizhte-go-predi-i-sled-tuninga-video-snimki/201582 Kliuki.net
Размазаха го! Галин лъсна в клип от време оно (Вижте го преди и след тунинга – Видео + Снимки)

И колкото и да не му се иска, архивите пазят много добре спомена за това как е изглеждал. Началото на кариерата му в попфолка далеч не започна ударно и на практика му трябваше доста време да стане разпознаваемо име. На всичкото отгоре и визията му тогава изобщо не беше блестяща. Така и клипът, който се завъртя в мрежата, представя Галин в доста нелицеприятна светлина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin🐺 (@galin_music)

Не стига че изглежда като момче, ами и лъсват всичките му корекции в опит да стане известен. Видеото сякаш разкрива коренно различна физиономия. Килцата в повече покрай тренировките във фитнеса добавят пълнота и по лицето му, но чертите на певеца така или иначе днес са доста пипнати. Носът му очаквано изглежда по-различен, за устните – сами можете да прецените.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin🐺 (@galin_music)

Тунингът на практика не подмина и мъжете в бранша. Галин също е добър пример за това и все още остава загадка какво точно е правил по лицето и тялото си. Напомпаната му структура днес коренно се различава от хилавото му телосложение преди години. Подобренията по физиономията лъсват като прожектори, когато си направим труда да изгледаме видеото. Така дебютният албум на Траяна от време оно ударно “разкраси” и неговия имидж днес.