май 09, 2024

Размазаха Ваня Джаферович на старта на Сървайвър: Ломотещ, неразбираемо водещ, все едно е коментатор на мач!

Въпреки зрелищния старт водещият разочарова, а мъкненето на кофи дотегна на зрителите, които са бесни

https://kliuki.net/bg-kliuki/razmazaha-vanya-dzhaferovich-na-starta-na-sarvayvar-lomotesht-nerazbiraemo-vodesht-vse-edno-e-komentator-na-mach/200291 Kliuki.net
Размазаха Ваня Джаферович на старта на Сървайвър: Ломотещ, неразбираемо водещ, все едно е коментатор на мач!

Първия епизод на Сървайвър се превърна в пълно разочарование за зрителите на шоуто. Те изригнаха в социалната мрежа с негативни коментари. Не им се хареса новия вид на реалити формата, който бе гръмко рекламиран преди старта си.

Очаквано  най-як хейт отнесе Ваня Джаферович, който е новия водещ. Още преди да го видят как ще се справи зрителите си искаха Владо. Но когато снощи започна да се изявява те бяха повече от ужасени от прекаленото му ломотене на някакъв език с акцент,от  който на моменти нищо не се разбираше.Държи се все едно е коментатор на мач.

Размазаха Ваня Джаферович на старта на Сървайвър: Ломотещ, неразбираемо водещ, все едно е коментатор на мач!

Хората пишат във фейсбук, че водещия ломоти нещо, а участниците коментират помежду си за някакви неизвестни на тях събития, а звукът е под всякаква критика, изобщо пълна пародия. И са категорични, че това шоу им прилича на нискобюджетна продукция от Боливуд.

Те коментират още, че са очаквали с интерес формата, но предаването е направено аматьорски и прилича на детското предаване от миналото „Бързи, смели сръчни”, но в екзотична страна. И добавят, че уважават Ваня като футболист, но като водещ не, нито има нужната дикция, нито жестикулация, нито правоговор, въпреки, че 2 г са го подготвяли за шоуто.

Размазаха Ваня Джаферович на старта на Сървайвър: Ломотещ, неразбираемо водещ, все едно е коментатор на мач! - Снимка 2

Размазаха Ваня Джаферович на старта на Сървайвър: Ломотещ, неразбираемо водещ, все едно е коментатор на мач! - Снимка 3

Масов хейт засипа и продуцентите на шоуто, които поднесоха зрелищно начало. Участниците бяха пуснати от хеликоптери направо в Карибско море, а после трябваше да ги гледат как 3 часа се пускат по пързалка,  мъкнат кофи с вода, за да излъчат победител. И пишат, че  било скучно и тегаво, заричат се повече да не гледат Сървайвър.