май 03, 2024

Развод №3 чука на вратата! Мария шътна фамилията на мъжа си (Подробности)

Изпълнителката изглежда решена много скоро отново да бъде съвсем сингъл

https://kliuki.net/bg-kliuki/razvod-3-chuka-na-vratata-mariya-shatna-familiyata-na-mazha-si-podrobnosti/213686 Kliuki.net
Развод №3 чука на вратата! Мария шътна фамилията на мъжа си (Подробности)

След като драмите с Миро намериха място и в медиите, семейството се кротна и направи опит да реши проблемите си далеч от хорските погледи. Обвиненията срещу съпруга ѝ бяха свалени и Мария бързичко му прости шамарите. Въпреки че нещата между тях явно се решават по-грубичко, може би със сигурност е време да приключат един с друг.

Така развод №3 за певицата никак не е мираж, а за това намеква и промяната на името ѝ в Инстаграм. Мъжът ѝ е тотално изтрит от профила ѝ и сякаш нищо не показва, че някога са се подвизавали заедно. Фамилията “Соколова”, с която доскоро се подвизаваше чалгаджийката, също мистериозно липсва. Дали документите за официалната раздяла вече са подготвени, все още е мистерия.

Последното включване на Мария при Мон Дьо май даде заявка и за завръщане на голямата сцена. Ще съумее ли певицата да направи ударни проекти в бъдеще, само времето ще покаже. Макар да съжалява, че е изоставила кариерата си в името на своите любови, професионалното развитие може би ще си остане най-добрият път за нея. С браковете не ѝ върви особено и ако слуховете се потвърдят, много скоро отново ще е прясно разведена.

Източник: lupa.bg