September 16, 2024

Развод, ама друг път: Гущерови в очакване на 5-то бебе! (Бременната Светлана провокира със снимка, че бебето е на път)

Развод няма да има, семейството скрепява брака с поредно дете

https://kliuki.net/bg-kliuki/razvod-ama-drug-pat-gushterovi-v-ochakvane-na-5-to-bebe-bremennata-svetlana-provokira-sas-snimka-che-bebeto-e-na-pat/229476 Kliuki.net
Развод, ама друг път: Гущерови в очакване на 5-то бебе! (Бременната Светлана провокира със снимка, че бебето е на път)

Моделката окончателно забрави за развода с Християн. Светлана провокира снимки за нова пета бременност от морето. Където с Гущеров и децата са на почивка.

Госпожата не знаеше, че е бременна, а последно научи в дни щастливата вест, че носи под си сърцето ново отроче. Близки до семейството разказват, че Светлана отдавна се надяваше да има още едно дете. Само, че Хрис е категоричен, че след като им се роди Валентина, тя ще е последното им чедо.

Фамилията отмаря в момента на Обзор. А бившата плеймейтка пуска много снимки от почивката им и не пропуска да покаже колко са щастливи с Християн. На едно такова фото двамата са се щракнали на брега на морето. А той е положил ръце върху коремчето на половинката си. Където се крие поредният плод на вашата любов.

 

Почитателите на двойката веднага разбраха тонкия намек и попитаха: „Светле, да не очаквате бебче номер 5?“ На което блондинката не отговаря, а тактичен замълча.

И докато скоро се кълнеш в края на връзката си с Гущеров-младши сега пусна снимка. На която се вижда татус със сърце на бедрата и датата, на която е роден Християн. И ако на това не му казват безрезервна любов, здраве му каже!

Източник:Хотарена.бг