май 03, 2024

Развод, ама друг път: Мария и Миро отпрашиха на романтична ваканция за Великден (Двойката си даде втори шанс - Фото факт)

Спипаха Мария и Миро заедно, двамата окончателно се събраха и заминаха нанякъде за празниците

https://kliuki.net/bg-kliuki/razvod-ama-drug-pat-mariya-i-miro-otprashiha-na-romantichna-vakanciya-za-velikden-dvoykata-si-dade-vtori-shans-foto-fakt/202138 Kliuki.net
Развод, ама друг път: Мария и Миро отпрашиха на романтична ваканция за Великден (Двойката си даде втори  шанс - Фото факт)

Всяко чудо за три дни явно важи и за Мария и третия й съпруг Мирослав. Чалгаджийката бе забелязана да излиза от кооперацията, в която живееше с мъжа си и да се качва в луксозното червено „Ламборгини”, което я чакаше отпред. Естествено, шофирано от бизнесмена. 

Развод, ама друг път: Мария и Миро отпрашиха на романтична ваканция за Великден (Двойката си даде втори  шанс - Фото факт)

От снимка на сайта „България днес” става ясно, че отново събралата се двойка ще прекара великденските празници заедно. За намеренията им призна самия Мирослав като в интервю сподели, че не знае още къде ще са, но няма съмнение, че ще са само двамата.

Мария се появи с новата си коса в червеникави тонове и влезе в колата на любимия си. Преди да се качи, тя почисти обувките си с мокра кърпичка, която небрежно захвърли на земята. После двамата отпрашиха в неизвестна посока.

Развод, ама друг път: Мария и Миро отпрашиха на романтична ваканция за Великден (Двойката си даде втори  шанс - Фото факт) - Снимка 2

Само, че  фолкаджийката не беше толкова усмихната както друг път, а и партньора й не изглеждаше прекалено щастлив.

Близки до известната двойка издават, че развод няма да има, поне на този етап.Но явно и в двамата е останало горчиво чувство от преживения публичен скандал. А отношенията им все повече започват да приличат на сапунен сериал.

Източник и снимка:България днес